Best Western Zaan Inn

Grenehout 22, 1507 EB, Zaandam, Noord-Holland, Nederland

Beoordeling van Best Western Zaan Inn

Totale hotel score:

8.2
Gebaseerd op 158 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Best Western Zaan Inn.

Opbouw score Best Western Zaan Inn :

Algemene waardering

8.2
 

Ligging

8.2
 

Service

8.5
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.3
 

Eten

8.1
 

Kamers

8.0
 

Kindvriendelijkheid

7.8
 
Resultaten 1 - 50 van 158
8.3
Italiaander
1
Nederland
november 29, 2018
Prima hotel
Mindervalide kamer badkamervloer is erg glad, vloer wordt bijna geheel nat en glibberig
8.2
De Goffau
1
Nederland
juli 10, 2018
Prima.
I.v.m. mijn man die mindervalide is, hadden we een kamer die aangepast toilet en douche had. Heel fijn,genoeg ruimte. Enigste nadeel dat hij niet alleen in de badkamer kon met rolstoel. Bed stond te dicht bij de deur, waardoor er te weinig ruimte was om in de badkamer te komen.
7.7
Janson
1
Nederland
juli 06, 2018
Prima ligging, goede bedden
5.7
Scheffer
Nederland
juli 04, 2018
Personeel zeer klantvriendelijk. Algemene indruk niet best
Boeking met € 10 per nacht voor upgrading. Wil echt niet weten wat de non-upgraded kamer zou zijn. Klein hokje. Nauwelijks zitgelegenheid om even te relaxen of te lezen. Toilet-badkamer zeer slecht ontworpen. Onmogelijk de toilet paper reservoir niet aan te stoten tijdens toilet gebruik. Aanbeveling -> towels op het rekje -> geen rekje. Muur van 1 meter, maar toilet kort tegen de zijwand. Kwamen donderdagavond snel terug van een concert in Carré, om ca. 23.00 om even na te praten. Bar gesloten (!!) terwijl er mensen (locals ??) nog gezellig met een glas aan de tafeltjes zaten. Wel zeer geslaagd diner (deel van het arrangement) genoten met uitmuntende bediening.
9.0
Vrielink
1
Nederland
april 30, 2018
Prima hotel, aardige medewerkers, lekker eten, kortom; niks mis mee.
Tip voor de kamer: 2 haakjes boven het kofferrek om jassen op te hangen. Spiegel in de kamer om make-up te kunnen aanbrengen.
9.0
Middelkamp
1
Nederland
december 27, 2017
Een prima hotel waar we niks op aan te merken hebben.
9.5
Van Duijnhoven
2
Nederland
oktober 26, 2017
We hebben een fijn verblijf gehad in uw hotel.
9.3
Veen
Nederland
september 27, 2017
Uistekend mooie kamer plus zitje en heel schoon
Geen
9.8
Frantzen
2
België
september 05, 2017
Een goede ontvangst , alles werd opgelost,eten lekker en kamers supper verzorgd,
8.3
Sniers
1
Nederland
september 05, 2017
In combinatie met aanbieding/actie prima accommodatie
9.0
Steskens
Nederland
september 04, 2017
Het is ons ontzettend goed bevallen. De ligging , dicht bij het station, was prima omdat we die dagen in Amsterdam zijn geweest. Service, kamers ,eten,ik kan niet anders zeggen dan dat het een goed hotel is!
9.8
Spijker
2
Nederland
juni 15, 2017
Prima hotel, handige ligging, nette kamers en zeer vriendelijk personeel
Hotel is super netjes, schoon, keurige kamers en vriendelijk en behulpzaam personeel! Ontbijt goed verzorgd en de late check-out is erg prettig!
8.0
De Bie
1
Nederland
december 15, 2016
Prettig verblijf in nette kamer
Goede uitvalsbasis om naar Amsterdam te gaan. Goede parkeerruimte en het station op drie minuten lopen. Treinreis naar Amsterdam Centraal duurt minder dan een kwartier.
8.8
Neerhout-Vos
2
Nederland
december 02, 2016
net als in 2015 genoten van het verblijf; wat een vriendelijk/attent personeel !!!
10.0
Van Den Berg
2
Nederland
december 01, 2016
Super verblijf,mooie kamers en ideale ligging
7.3
Huyskens
Met partner
Belgie
oktober 24, 2016
Goede uitvalsbasis.
Goed gelegen hotel om Amsterdam en De Zaanse Schans te bezoeken. Treinstation is om de hoek. Weinig of geen geluidshinder van treinverkeer. Zoals gewoonlijk in Nederland overal vriendelijke en behulpzame bediening. Kamers hebben een goed uitgeruste douche (met thermostatische kraan), maar met eerder aftands meubilair. Restaurantgedeelte vraagt om renovatie. Opmerkelijke architecturale omgeving.
8.2
Bos- Muurman
Met partner
Nederland
oktober 17, 2016
gunstige ligging. vriendelijk personeel. kamer is niet al te groot maar alles is wel aanwezig.
9.0
Geurkink
Met partner
Nederland
september 12, 2016
Prettig verblijf in een mooi, eenvoudig, schoon hotel.
9.6
Elve
Met partner
Nederland
september 05, 2016
Het was er prima
De airco werkte niet het was 26 graden in de kamer raam open gedaan dan ging het wat beter. Verder zeer goed .
9.3
Knoben
Vrienden
Nederland
augustus 29, 2016
We vonden het een super hotel. En geweldige vriendelijke bediening
7.5
Bosman
Met partner
Nederland
augustus 25, 2016
qua prijs heel goed
7.3
Van Beurden
Met partner
Nederland
augustus 23, 2016
Een goed hotel voor een aantal fietsdagen.
Bedden matig. Te hard!!!!!!!!! Restaurant is ongezellig ingericht.evenals de lounge. Prijskwaliteitsverhouding is goed.
9.0
Van Kempen
Nederland
augustus 19, 2016
7.8
Van Hek
Met partner
Nederland
augustus 08, 2016
het was een prettig verblijf, vriendelijk personeel,
kamers erg sober met o.a. een schoolstoeltje om op te zitten. Best ongemakkelijk
8.0
Jeurissen
Met partner
Nederland
juni 28, 2016
centraal gelegen voor fietstochten of een bezoek aan Amsterdam
Verbeterpunt: stopcontactin de fietsenstalling
7.6
Kroese
Vrienden
Nederland
mei 30, 2016
we waren er om te winkelen in zaandam/amsterdam dus ideale ligging!
8.0
Otker
Met partner
Nederland
mei 30, 2016
mooi hotel, eenvoudige kamer, vriendelijke bediening
7.5
Zimmerman
Met partner
Nederland
maart 26, 2016
dichtbij station en centrum, toegankelijk gebouw, met de fiets slecht bereikbaar t.o.v. oude centrum, omgeving lijkt meer op industrieterrein dan op woongebied.
Ruime kamer, prima bed, reinheid OK, bergkast (kleding, koffieapparaat hoog geplaatst!) ongemakkelijk, in de badkamer ontbreekt mogelijkheid om gebruikte hand/baddoeken op te hangen (beugels?), en erg hinderlijk: voortdurend zware verflucht vanwege werkzaamheden op de 1e verdieping, waar ook nog op woensdag 23-03 tot laat Poolse werklieden op de gang bezig waren; positief: personeel gewoon goed, prima maaltijden.
8.2
Hermans
Een groep
Nederland
maart 22, 2016
Super!
Leuk hotel dicht bij het station en binnenstad van Zaandam. Grote kamer, meer een appartement met keukenblok. Prima bedden. Personeel ontztettend behulpzaam en vriendelijk. Uitgebreid ontbijt. Diner was voortreffelijk. Het was heerlijk vertoeven!
7.2
Sikkema
Met partner
Nederland
februari 15, 2016
Leuke locatie vlakbij station
Keuken met weinig keuze mogelijkheden, enigszins gehorige kamers.
8.0
Scheerooren
Nederland
februari 14, 2016
Interieur van hotel vond ik niet sfeervol. In restaurant had ik het gevoel dat ik in een kelder zat met die zichtbare buizen aan plafond.
8.1
Bos
Met partner
Nederland
februari 10, 2016
Prima geholpen goede bediening en lekker ontbyt en eten kamers netjes
Geweldig
8.5
Mattheij
Met partner
Nederland
februari 09, 2016
vriendelijk personeel, prima bedden, schoon, goed eten, leuke inrichting, uitstekende ligging tov station, fijn dat je gratis kunt parkeren
Dit hotel is zeker aan te raden. Zaandam heeft genoeg te bieden, maar het is ook een aanrader als je een paar dagen in Amsterdam wilt verblijven.
7.0
Guarguaglini
Met partner
Nederland
februari 09, 2016
Echt een aanrader.
Prima hotel, goede ligging met ruime gratis parkeerplaats, dichtbij station waar je geen last van hebt qua gehoor en dichtbij mooi winkelcentrum. Vriendelijk personeel, schoon en prima kamer met goede matrassen en alles aanwezig van fohn tot waterkoker. Zeer uitgebreid ontbijt . Avond diner is ook een aanrader. Dit verblijf was een toevoeging van een paar heerlijke dagen in Noord Holland.
7.8
Grooteman
Met partner
Nederland
januari 11, 2016
prima, aardig personeel,gunstig gelegen voor uit in Amsterdam!
het was voor 2 nachten inclusief diner. de 2de avond was hetzelfde menu zonder andere keuze,......jammer!
7.8
Verschuren
Met partner
Nederland
januari 04, 2016
Prima uitvalsbasis voor weekendje Amsterdam (pak ook Zaanse schans mee!)
Vriendelijk personeel. Kamers zijn netjes en goed uitgerust ( oa koelkast, kluis, lekkere bedden). We (koppel) hadden twee daags arrangement met twee maal drie gangen menu. Eerste avond (er viel te kiezen) allemaal even lekker. Tweede avond was er verplicht kabeljauw als hoofdgerecht. Bleek naar ammoniak te smaken. Kok gaf aan dat hij dat de dag ervoor gevacumeerd had en dat daar die geur door ontstond. Dit kon geen kwaad?!? Dat hebben we maar laten staan...! Was enige minpuntje!
8.5
Van Eeren
Vrienden
Nederland
december 14, 2015
Het hotel heeft een perfecte ligging. Het personeel is erg vriendelijk.
Wij verbleven in een ruime driepersoonskamer. De kamer is netjes en opgeruimd. Het enige minpuntje wat wij kunnen bedenken is dat de deuren naar de badkamer van glas zijn, waardoor je kan kijken. Hierdoor gaat de privacy verloren.
9.0
Huisman
Met partner
Nederland
december 11, 2015
Prima kamer, vriendelijk personeel
6.2
Van Mierlo
Met partner
Nederland
december 10, 2015
Goed, vriendelijk, enkele tekortkomingen
Wij hebben ons vermaakt in hotel Best Western Zaan Inn. Op de foto's zag het er erg hip uit. De begane grond was dit ook, de kamers waren niet heel erg bijzonder en vrij klein maar wel leuk ingericht. De badkamers waren heel mooi en op een enkele haar na goed schoongemaakt. De prijs viel mij tegen, wij hebben € 208,- euro uitgegeven voor 2 nachten en een diner (vast menu, geen keuze, exclusief dranken). Er was geen sprake van een standaard 2-persoons bed, dit hebben wij de 2e nacht alsnog geboekt voor € 10,- extra, helaas was de 2e kamer ook kleiner. Het personeel was erg vriendelijk, mijn complimenten! Er lag een flyer op de kamer waarop stond dat er pizza's op de kamer werden bezorgd. Wij rekenden hierop op de 2e avond, helaas waren deze al sinds vrijdag niet meer te verkrijgen bleek toen ik het restaurant belde. Toen ik daarna de receptie probeerde te bereiken om te vragen of wij van buitenaf eten konden laten bezorgen werd er niet opgenomen. De ruime ontbijt- en uitchecktijden vonden wij erg prettig, de croissants waren heerlijk!
8.7
Neerhout
Vrienden
Nederland
november 16, 2015
super attent personeel !!
wat een vriendelijke en behulpzame jonge mensen! Bij de receptie kregen we veel informatie nadat we hadden gezegd dat we naar Amsterdam gingen! Bij het (prima) diner werd gevrasgd of we een leuke dag hadden! Dit maak je niet overal mee!! We houden hieraan een fijne herinnering over.
8.2
Van Elsacker
Met partner
België
november 09, 2015
Mooi, modern hotel vlak bij het gezellige dorpje, ideaal als uitvalsbasis voor Amsterdam (15 minuutjes met de trein vanuit het vlakbij gelegen station). Correcte kamers en uitermate vriendelijk personeel. Een aanrader!
We hadden een drie gangen menu in ons arrangement. Het menu was lekker en meer dan voldoende. De enige opmerking die we daarbij hebben is dat we 4 EUR voor een kleine extra portie frieten wat te duur vinden.
7.7
Van messem
Gezin met oudere kinderen
België
november 08, 2015
Handig verblijf voor een bezoek aan Amsterdam en de Zaanstreek
Soms is het personeel nogal opdringerig bij het vragen of we nog iets wilden gebruiken; als ik iets wil bestellen dan doe ik het zo wel.
8.0
Thies - Zoutman
Nederland
november 03, 2015
het hotel is gunstig gelegen als je met de trein komt, het ligt vlakbij het centrum, allemaal pluspunten.
6.3
Gilde
Met partner
Nederland
oktober 27, 2015
mooie kamer gezellig restaurant
Te zachte bedden
9.7
Bos
Gezin met oudere kinderen
Nederland
oktober 26, 2015
Wij hebben een super heerlijk verblijf gehad in Hotel Best Western Zaan Inn
8.1
Hoekstra
Met partner
Nederland
oktober 26, 2015
Fijn hotel
De matrassen op het bed schuiven wel heel makkelijk uitelkaar.
8.2
Dijkstra
Met partner
Nederland
oktober 19, 2015
Een beetje zgn. quasie modern doet wat koud ,kil en kaal aan.Daartegenover vriendelijk warm personeel.
7.8
Paal
Vrienden
Nederland
oktober 19, 2015
Voor herhaling vat baar
8.7
Bouts
Met partner
Nederland
oktober 12, 2015
Heerlijk genoten van een relax weekend met een relax hotel, erg behulpzaam
8.5
Van der Veen
Vrienden
Nederland
oktober 12, 2015
keurig ontvangst, kundig personeel, heel vriendelijk, de kamers waren netjes en schoon!

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur