Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Vliegveldweg 59-61, 3043 BT, Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland

Beoordeling van Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel

Totale hotel score:

7.9
Gebaseerd op 24 beoordelingen

Beoordelingen zijn geschreven door gasten na hun verblijf bij Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel.

Opbouw score Best Western Plus Rotterdam Airport Hotel :

Algemene waardering

8.0
 

Ligging

7.4
 

Service

8.2
 

Verhouding prijs/kwaliteit

8.0
 

Eten

8.0
 

Kamers

8.0
 

Kindvriendelijkheid

6.2
 
Resultaten 1 - 24 van 24
8.0
Van Der Weerd
1
Nederland
november 16, 2018
geen problemen alles ging goed
7.8
Akkerman
1
Nederland
september 19, 2018
Prima locatie voor enkele dagen bezoeken Rotterdam
7.7
Boonstra
1
Nederland
juli 27, 2018
Goed bevallen
Wij vonden het ontbijtbuffet wat aan de karige kant
8.7
Wenning
1
Nederland
maart 12, 2018
Prima hotel, prima service, tip top kamer
Zou hier zeker nog een keer terugkomen.
6.9
Dekkers
1
België
november 17, 2017
8.0
Verkoelen
1
Nederland
oktober 20, 2017
9.0
Van der Zee
1
Nederland
september 14, 2017
9.3
De Somer
Vrienden
België
mei 17, 2016
Mooie kamers, vriendelijk personeel.Mooi rustig terras met uitzicht op natuur.Geen lawaai door luchthaven.
7.2
Kuipers
Met partner
Nederland
mei 13, 2016
prima hotel voor prijs die wij er voor betaald hebben
Ons boeking was incl. 1x een diner. Eten was op zich goed maar het was jammer dat we geen keuze hadden. Het had geen uitgebreide keuze hoeven zijn maar een keuze uit tenminste vis of vlees was toch wel normaal geweest. Het ontbijt was redelijk.
6.7
Hoekstra
Met partner
Nederland
mei 02, 2016
FijnEen kamer en lekker ontbeten
Voor mij was het bed wel erg zacht. Toch goed geslapen
8.2
Auwers
Met partner
België
april 15, 2016
heerlijk weekendje weg met de dochter. gezellig hotel met lekker eten
wij verbleven hier zeer graag. het eten was zeer lekker. een aanrader. minpuntjes: weinig bergruimte in de kamer zelf. wij hadden de pech dat op onze 2e dag er een paasbrunch was, waardoor we in een vergaderruimte moesten eten. bediening was er zeker minder, en de koffie daar vond ik niet te drinken
8.5
Dewit-Vanhaelen
Vrienden
België
april 05, 2016
uitstekend
vriendelijke service. negatief: te zachte matrassen
8.0
Van Gestel
Met partner
Nederland
november 18, 2015
gastvrij, hartelijk, ruime kamer,prima voor een paar dagen Rotterdam,
8.0
Karreman
Met partner
Nederland
oktober 09, 2015
goed verblijf, goede prijs/kwaliteit verhouding. Vlakbij bushalte naar centrum
8.0
Berger
Vrienden
Nederland
oktober 05, 2015
Netjes, schoon en heerlijk eten. Vriendelijk en behulpvaardig personeel. Zit op ca. 20 minuten rijden van centrum. Een aanrader.
7.3
Gosselaar
Vrienden
Nederland
augustus 31, 2015
Goede prijs kwaliteit verhouding.
8.7
Loveld
Vrienden
België
augustus 24, 2015
zeer aangenaam verblijf . vriendelijk personeel en goede bediening in restaurant
geen opmerkingen
7.8
Bols
Vrienden
België
augustus 20, 2015
prima , met de fiets iets te ver van het centrum om savonds terug te keren in het donker ,
7.5
Hannen
Met partner
Nederland
augustus 04, 2015
Goed verblijf. Voor naar de stad te gaan ben je afhankelijk van openbaar vervoer of van eigen vervoer. Met de fiets is het goed te doen.
8.2
Verstappen
Met partner
Nederland
juni 29, 2015
Goed en zeer vriendelijk.
4.7
Bliek
Nederland
oktober 23, 2014
Valse start bij inchecken, kamer in orde
Arrangement geboekt met extra's maar dit was niet bekend bij het inchecken. Niet gekregen wat op de bevestiging stond die vooraf per mail is ontvangen. Slechte indruk.
7.7
Steenbergen
Met partner
Nederland
augustus 05, 2014
Leuk hotel met ontspannen sfeer , ligt zeer gunstig voor een dagje Scheveningen of den haag
9.6
Stavast
Met partner
Nederland
maart 15, 2014
Gastvrij, vriendelijk en gezellig
Prachtige kamer, erg vriendelijk personeel. Ligging van het hotel viel erg mee nadat wij dit aangeboden kregen en dachten veel last te hebben van het vliegveld. Ook een uitstekend tappas arrangement gehad.
8.2
Reintjes
Met partner
Nederland
oktober 04, 2013
Prima verblijf. Matrassen niet zo goed. Diner uitstekend.

Contact

Vragen of telefonisch reserveren?
We staan klaar om uw vragen te beantwoorden!

Telefoon: +31 (0)85 489 90 19
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Online chat: start de chat

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur